Skip to main content

Tidsperspektivet

Våre synske spår på skjebneviljen, dvs. de større muligheter du har i livet ditt. Kort illustrert kan vi si at skjebnen er som et dataprogram "If-Then-Go-To". Tar du det valget så vil dette skje... Tar du et annet valg skjer det...

Våre synske er av den oppfatning at de fleste mennesker på jorden også har levd på jorden i tidligere liv. Når vi møter mennesker som rører noe ved oss av positive eller negative følelser er det stor sannsynlighet for at du har med en "tidligere liv-forbindelse" å gjøre, dvs. personer som du har levd med og kanskje elsket i tidligere liv. Men ofte trekker vi derfor med oss karma fra tidligere liv, dvs. tidligere hendelser som skal løses opp og avgjøres på nytt i dette liv.

Våre synske som gjør en reading/lesning på deg vil se hvilke personer som ligger rundt deg i nåtid og i fremtid avhengig av de valg du gjør per nå. Vi har svært mange og gode tilbakemeldinger på hendelser som har stemt helt konkret på tid (eksempelvis; du møter en ny mann i sommer, du får jobb i august og flytter). Vi har med flere av kundene så god "kontakt" at hendelser har stemt fra dag til dag. Våre primærspådommer har derfor gjerne et tidsperspektiv på ett år, men vi kan selvsagt se lengere om ønskelig. Hendelser som har skjedd i fortid har vi ingen tidsbegrensning på. Vi får også ofte opp tidligere liv, spesielt hvis dette har relevans for dagens situasjon.

Våre klarsynte forholder seg til astrologi, stjernetegnene, månefaser og tidsperspektivet i alle lesninger.

Ring 79 000 390 og snakk med en av våre synske for å høre hvordan fortiden din henger sammen med fremtiden.

Se våre priser og betingelser.