Skip to main content

Når du tror alt håp er ute, er det ikke det!

Jeg var i en veldig tøff tid i livet mitt der mannen jeg visste fra første stund, var han jeg skulle dele resten av livet mitt med, flyttet fra meg og avlyste bryllupet. Vi begge visste med en gang vi så hverandre at dette var personen vi skulle dele resten av livet med. Jeg for min del følte jeg at kjente han, selv om jeg aldri hadde hverken sett han, eller snakket med han før. Men vi sto begge paralysert og så på hverandre lenge før vi gikk mot hverandre for å hilse på hverandre. Og jeg husker jeg så på han og tenkte: Der er han... mannen i mitt liv, som jeg skal dele resten av livet mitt med... Sprøtt!!! Jeg VAR ikke av de som 
trodde på "kjærlighet ved første blikk, men kan med hånden på hjertet jeg gjør det nå.

Grunnen til at han stakk, var at jeg hadde ikke de mest fornuftige vennene man kan ha i livet sitt som drev med ting som ikke er lovlig. Det gjorde jeg også, men hadde akkurat rett før jeg traff han, bestemt meg for at det ikke skulle være noe jeg skulle ha i livet mitt lengre. Det var ikke det jeg ville, men jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre for å få det livet jeg ønsket heller.. Han stillte opp for meg... helt til den dagen jeg gikk på en smell. Det var også andre ting han taklet dårlig rundt meg, som vennskapet mitt til mine ekser som jeg også har barn med. I hans verden er en eks, en eks!

Han betrygget meg hele tiden med at det ikke var meg det var noe i veien med, men livet jeg levde og alle rundt meg. Han sa han elsket meg, men kunne ikke fortsette dette forholdet når ting var som de var. I begynnelsen hadde jeg naturlig nok problemer med å tro det var noe kjærlighet fra hans side når alle andre rundt meg var grunnen til at han stakk. Familien min og alle "vennene" mine mente at det der ikke var kjærlighet, når han stakk av den grunn. Hadde han elsket meg, hadde han blitt mente de alle. Og det tenker nok du også!

Vi gråt begge da han flyttet. Han sendte meldinger til meg og sa han savnet meg, men var like sta på valget han tok, til tross for at han elsket meg og følte han hadde funnet den mest perfekte damen han noensinne hadde møtt. Han mente at det ikke kom til å gå og at kjærlighet ikke var nok til å få det til å gå. Han trodde, fryktet og så for seg mye rart, som jeg visste IKKE kom til å skje i fremtiden. Jeg brukte all min energi og tid på å prøve og få han til å forstå at vi kunne ha det veldig fint sammen. Men jeg snakket til en vegg som var livredd for å bli såret. . . Plutselig sluttet han å ta telefonen da jeg ringte, svare på meldingene som jeg skrev. Jeg ble da lei meg og sint og ville ha svar på hvorfor??!! Da svarte han at det var fordi han ble så lei seg og han orket ikke ha kontakt... Heller bare prøve å komme seg videre i fred og ro. Så da måtte jeg ringe spålinjen igjen da.. Men jeg ville ikke ringe noen av de jeg allerede hadde prøvd.. Så jeg trålte rundt på nettet og leitet. Da kom jeg over nettsiden til Ariane. Noe som er det beste som har skjedd meg!

Selv jeg, kunne ikke tro det hun fortalte meg til å begynne med. Hun sa han elsket meg, at jeg var DAMEN i livet hans og at han ikke kom til å klare å glemme meg heller.. Hun sa jeg måtte gi han tid, så kom han til å ta kontakt igjen. Og ukene gikk.... Hver eneste dag jeg kom hjem fra jobb, lå jeg i sengen og stirret i veggen og gråt, mens jeg ventet på at han skulle skrive melding. Jeg trodde ikke han kom til å gjøre det, men jeg klarte heller ikke slutte å håpe på det. Men dagene gikk....ukene gikk... Og jeg kjempet med meg selv for å ikke skrive til han. Jeg skrev heller til min søster hver gang jeg sleit med å ikke skrive til han. Jeg 
husker jeg jeg tenkte: Nå har jeg klart en dag, så da klarer jeg en til... Nå har jeg klart en uke, så da klarer jeg en til.. For hun hadde fortalt meg at det kom til å ta hvertfall tre uker før jeg hørte noe... Da det nesten hadde gått tre uker, ringte jeg henne igjen. For jeg hadde mistet troen på det hun sa. Hun fortalte at i morgen eller overmorgen ringer han deg. Jeg ble veldig beroliget av det og holdt derfor ut litt til. Og dagen etter tok han kontakt. Og jeg fikk bekreftet det hun hadde sagt om hans tanker og følelser.

Sånn fortsatte det lenge... Jeg snakket til veggen, men ble hele tiden fortalt hvor høyt jeg var elsket. Jeg forsto ikke at det var mulig, samtidig som jeg visste han mente det også. Jeg var et vrak! Men Ariane holdt meg oppe. Hun holdt håpet mitt oppe og etter hvert som tiden gikk, så stemte den ene tingen etter den andre. Når jeg følte løpet var kjørt og det ikke lengre var noe håp, noe han også gav klart utrykk for, så fortalte hun meg det motsatte. Hun sa det kom til å ordne seg og det kom til å bli oss igjen. Men det kom til å ta tid... Fordi han hadde mange arr fra fortiden som jeg ikke visste om, som han måtte kjempe seg gjennom på egenhånd. Jeg måtte være tålmodig. Men en ting var hun 100% sikker på: Han trenger deg like mye som du trenger han! Han bare nekter å inrømme det for seg selv. Jeg visste ikke om noe av det hun sa stemte, for han hadde ikke fortalt meg det enda. Men han tok kontakt. 

Ikke bare kan hun lese tanker og se klart i fremtiden når det gjelder kjærlighet. Men uansett hva det skulle være du vil ha svar på, så får du det riktige svaret hos henne. Hun sa jeg kom til å flytte til Oslo...1 år i forveien! Noe som var en fjern drøm jeg hadde hatt i åresvis, men ikke trodde kom til å realiseres. Men jo! Da alt så som svartest ut, sa hun at det kom til å være slik i noen måneder til, men etter nyttår kom det til å snu og skjebnen kom inn i livet mitt og alt kom til å falle på plass nesten av seg selv. Hun sa at jeg kom til å få akkurat det jeg hadde drømt om. Både "han", jobb og økonomi kom til å ordne seg. Etter nyttår kom han tilbake for fullt i livet mitt, jeg flyttet til Oslo og jeg fikk meg jobb! Du har jobb i begynnelsen av Juni, sa hun... Og jeg fikk jobb i begynnelsen av juni. Og det beste av alt: Jeg fikk mannen i mitt liv tilbake!!!

Vi bor nå sammen og forholdet er sterkere enn jeg kunne forestillt meg. Vi er lykkelig og kommer aldri til å forlate eller såre hverandre igjen! Og jeg har en jobb med meget gode karriereutsikter!!

Jeg er utrolig takknemlig for alt hun har gjort for meg de to siste årene. Hun fikk meg til å tro på meg selv igjen. Jeg anbefaler henne til alle mine venner som har det vanskelig, og alle er fornøyd! Og ikke bare fornøyd... men lettere sjokket over hvor rett hun har. For når dere leser kan det være dere tenker hun er for god til å være sann... Men hun er GOD, og hun er SANN. Finnes det engler på jord, så er hun en av de.

Tror du meg ikke? Prøv da!